Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.07.2017. 11:05

Obavještenje dioničarima Elektroremont-a d.d. Banovići o predloženim kandidatima za članove Nadzornog odbora

Izvor: Oslobođenje, 22.07.2017.

ELEKTROREMONT d.d. Banovići

Omazići bb

75290 Banovići

Bosna i Hercegovina

Na osnovu člana 231. stav (l) i (2) Zakona o privrednim društvima Federacije BiH ("Službene novine" broj:8l/l5), oglašava se

OBAVJEŠTENJE

Obavještavaju se dioničari "Elektroremont"-a d.d. Banovići, da su u zakonom propisanom roku, dioničari Ćebić Mehmed, Gadžun Zaim i Solić Ramiz koji pojedninačno imaju više od 5 % dionica sa pravom glasa, predložili kandidate za članove Nadzornog odbora čiji je izbor uvršten u dnevni red Skupštine dioničara Društva.

Predloženi kandidati za članove Nadzornog odbora "Elektroremont" d.d. Banovići su: Ćebić Mehmed iz Banovića, Kikić Sakib iz Kaknja i Ćebić Jasmin iz Banovića.

Na osnovu gore navedenog na Skupštini Društva koja je zakazana za 07.08.2017. godine (ponedeljak) sa početkom u 13 sati u sjdištu Društva, Banovići, Omatići bb. pod tačkom dnevnog reda broj 6. Donošenje odluke o izboru članova nadzornog odbora, glasače se za predložene kandidate.

Utvrđeni dnevni red, pravo i način učešća na Skupštini, način davanja punomoći, način glasanja na Skupštini,pravo uvida u materijal kao i ostala prava dioničara, ostaju istovjetni kao u obavještenju o zakazivanju 17. Skupštine dioničara "Elektroremont" d.d. Banovići koje je objavljeno u Dnevnom listu "Oslobođenje" dana 14.07.2017. godine na stranici broj 54.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: